Welkom bij de Nederlandse Entomologie Vereniging

Entomologische Tabellen

De Nederlandse Entomologische Vereniging, EIS-Nederland en Naturalis geven een gezamenlijke serie uit: Entomologische Tabellen (ET). Dit initiatief komt voort uit een toenemend aanbod van uitgebreide determinatiewerken, die niet goed pasten in de huidige tijdschriften. Uitgangspunt van de serie is het publiceren van goede, toegankelijke en betaalbare sleutels voor de Nederlandse entomofauna (s.l.).

Entomologische Tabellen verschijnt ook als supplement bij Nederlandse Faunistische Mededelingen (NFM). Abonnees op NFM krijgen de ET daarom binnen het bestaande abonnement toegestuurd. NEV-leden die niet op NFM zijn geabonneerd kunnen zich (vooralsnog gratis) abonneren op de serie ET. Om de administratieve last tot een minimum te beperken is het slechts mogelijk om zich via de ledenlijst op de website aan te melden:

Bent u geen abonnee van NFM of lid van de NEV maar bent u wel geïnteresseerd in de Entomologische Tabellen, dan kunt u deze bestellen door een berichtje te sturen naar eis@naturalis.nl onder vermelding van adres en het nummer dat u wilt ontvangen. Prijzen en meer informatie zijn te vinden op de website van ET.

De eindredactie van de serie is in handen van Dr. O. Vorst, Drs. R.M.J.C. Kleukers & Dr. M. Reemer.

Entomologische Tabellen
Entomologische Tabellen
Een lijst met Errata voor ET 9 (loopkevers) is hier te vinden.